Nyheter från RF

Riksidrottsstyrelsen har beslutat att fördela 798 miljoner kronor till idrottsrörelsen för återstart efter pandemin och som kompensation för verksamhet som påverkats under pandemin.

Riksidrottsstyrelsen stoppar utbetalningar av ekonomiskt stöd till Svenska Taekwondoförbundet. Anledningen är allvarliga värdegrundsavvikelser som inte åtgärdats.

Från den 1 december 2021 gäller nya regler för tävlingar inomhus med fler än 100 åskådare. Anordnaren av tävlingen måste antingen kräva vaccinationsbevis av vuxna åskådare eller införa begränsningar som exempelvis avstånd mellan åskådare.

Bra val av idrottsminister

(2021-11-30 11:45)
Anders Ygeman är ny integrations- och migrationsminister och får ansvar för idrottsfrågor. Idrotten flyttas därmed från Kulturdepartementet till Justitiedepartementet i statsminister Magdalena Anderssons nya regering.

En enkät gällande användandet av IdrottOnline har skickats till alla förbund.

Riksidrottsförbundet arrangerar en två dagars träff för att ytterligare stärka arbetet mot matchfixning och brottslighet inom idrotten. Medverkar gör bland annat Polis- och Åklagarmyndigheten samt representanter från Europarådet och INTERPOL.

Digitaliseringsforum 9 dec

(2021-11-21 08:51)
Digitaliseringsforum arrangeras av RF/SISU där representanter från SF bjuds in för dialog kring alla delar i den nya digitala inriktningen mot 2025.

På grund av oro för ökad spridning av covid-19 vill nu Folkhälsomyndigheten införa krav på vaccinbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 100 personer inomhus från den 1 december.

Nya LOK-stödssiffror visar hur hårt coronapandemin har slagit mot idrottsrörelsen. Handbollen fick tvärstopp när inomhusidrott avråddes – och nu arbetar förbundet hårt för att komma ur krisen starkare.

Hallidrotter och kampsporter minskade mest i antal aktiviteter under våren 2021. En förödande nedgång märks bland aktiva med funktionsnedsättning där deltagartillfällen minskade med hela 70 procent.

RF har tillsammans med sju specialidrottsförbund tagit fram antimatchfixningsprogram. Programmen innebär tydlig struktur för förebyggande arbete, regelverk för utredande arbete och åtgärder såsom straff vid matchfixning och otillåten vadhållning.

Riksidrottsförbundet, Sverige Olympiska Kommitté och Sveriges Paralympiska Kommitté inleder nu arbetet med #elitidrott2030, ett nytt idrottsövergripande elitidrottsprogram som ska vända en negativ trend för elitidrotten.

Ett brev har idag skickats till Svenska Ishockeyförbundet med förtydliganden av budskap efter mötet i går mellan Riksidrottsförbundet, Svenska Ishockeyförbundet och företrädare för Svenska Hockeyligan, SHL.

För nionde gången arrangerar Riksidrottsförbundet Mötesplats Idrott och destination för att skapa förutsättningar för fler hållbara internationella idrottsevenemang i Sverige. Här finns listan på destinationer och idrotter som deltar.

Riksidrottsförbundet och Sveriges Television har beslutat att erbjuda Västerås värdskapet för SM-veckan sommar 2024. Det är första gången Västerås är värdstad för SM-veckan.

För att hitta till oss - Google maps

Våra öppettider, maj till augusti

1/5 - 12/6 vardagar 17:00 - 21:00
15/6 - 15/8 vardagar 13:00 - 21:00
16/8 - 31/8 vardagar 17:00 - 21:00
Helger och röda dagar 13:00 - 21:00
Midsommarafton Stängt

Våra priser för spel är:

Vuxna 70 kr
Barn upp till 13 år 40 kr
Familj med högst 3 barn 180 kr
Säsongskort 600 kr

Bangolfskola 2021

Om det är någon som har synpunkter på sidan.
Vill du att vi lägger till eller ska ta bort något så skicka en rad till Webmaster så kan vi fixa det.

Nu kan ni föra protokoll digitalt med mobilen.

Gå in på se.mgolfapp.com

Idr Bingo

Postadress:
Göteborg BGK - Bangolf
Eva Johansson, Trädgårdsgärdet 184
42468 Angered

Besöksadress:
Strandängsledet 5
41571 Göteborg

Kontakt:
Tel: +46736133688, +46733896543
E-post: gbg.bangolf@gmail.co...

Om du vill kontrollera om någon dag är ledig för uthyrning – gå till:

Välj månad som ni är intresserad av och tryck på -knappen. Är aktuell dag ledig så ta och slå en signal, så bokar vi den!

I avgiften ovan ingår det att barnen får spela bangolf (då banan har öppet, 1 maj – 31 augusti).