Nyheter från RF

Matchfixing är ett problem som inte stannar vid landsgränser. Idag har de nordiska idrottsförbunden beslutat att öka samarbetet ytterligare genom gemensamma regelverk för avstängningar över landsgränser.

Idrottsrörelsen får 20 miljoner kronor för att utveckla idrott för äldre. Den glädjande nyheten presenterade finansminister Magdalena Andersson (S) inför kommande höstbudget.

Hälften av Sveriges kommuner har inte en långsiktig plan för idrotten när städerna växer. Samtidigt svarar var fjärde kommun att det är brist på ytor och mark till plats för idrott. Det visar Riksidrottsförbundets årliga kommunundersökning.

En oberoende utredning har gjorts med anledning av anmälningarna till RF:s visselblåsartjänst om RF:s ordförande Björn Eriksson. Utredningen visar att han inte har agerat på ett sätt som resulterat i negativa effekter på idrottsrörelsens intressen.

Under hösten är det dags igen för Idrottens dag, Riksidrottsförbundets satsning för att välkomna fler till idrottsrörelsen. Besökarna får utmana hela kroppen och inspireras till en aktiv livsstil hela livet.

I maj 2018 stod finansminister Magdalena Andersson och dåvarande äldreminister Lena Hallengren i boxningsringen på Narva boxningsklubb i Stockholm och lovade att om de vann valet skulle de satsa på idrott, friluftsliv och studiecirklar för äldre.

Alla behövs i idrotten

(2019-07-29 09:20)
Den 3 augusti deltog idrottsrörelsen i Stockholms Prideparad under en vecka som hade temat - vi behövs. Idrottsrörelsen är i förändring och för att ta oss framåt tillsammans behövs vi allihop.

Svea Hovrätt har idag beslutat att avvisa Meraf Bahtas ansökan om stämning. Hovrätten skriver i sitt beslut bland annat att Riksidrottsnämnden hanterat ärendet som föreningsorgan i enlighet med idrottens antidopingreglemente.

Idrottsrörelsen i sorg

(2019-07-18 11:25)
I söndags, den 14 juli, inträffade en katastrofal olycka i svensk idrottsrörelse då nio idrottsmedlemmar omkom. Tankarna är hos de omkomna, deras anhöriga och alla som förlorat sina idrottskamrater.

SVT och Riksidrottsförbundet har undertecknat ett avtal som omfattar åren 2022–2025, vilket innebär att SVT kommer att visa tolv SM-veckor med en mångfald av idrotter under de kommande fem åren.

Idrotten har under de senaste åren arbetat för att nå de som nyligen kommit till vårt land eller varit här ett par år. Street Games i Göteborg startade för att motverka kriminalitet, droger, ohälsa och utanförskap med idrott som medel.

Riksidrottsförbundet och Tankesmedjan Movium presenterar en ny exempelsamling: Rörelserik stadsutveckling - Finns det plats för idrott och aktivitet när tätorten blir tätare?

Idag meddelade Spelinspektionen att totalt 41,2 miljoner kronor krävs in som böter från åtta spelbolag efter att de brutit mot regler som rör spel på matcher med minderåriga.

På 30 år har hundratusentals nya bostäder byggts men plats för rörelse och idrott har inte planerats och byggts i samma takt. Det och mycket mer diskuteras den 3 juli på Idrottens dag i Almedalen, som också fylls av idrotter att prova på för alla.

Idag startar SM-veckan sommar i Malmö. Det blir tävlingar och en massa aktiviteter i en hel vecka när svenska mästare koras i över 40 idrotter. Mellan 26 juni och 2 juli är det återigen dags för SM-veckan sommar i Malmö.

Våra öppettider

2/5 - 14/6 vardagar 17:00 - 21:00
17/6 - 11/8 vardagar 13:00 - 21:00
12/8 - 30/8 vardagar 17:00 - 21:00
Helger och röda dagar 13:00 - 21:00

Våra priser för spel är:

Vuxna 70 kr
Barn upp till 13 år 40 kr
Familj med högst 3 barn 180 kr

Bangolfskola 2019.pdf

Om det är någon som har synpunkter på sidan.
Vill du att vi lägger till eller ska ta bort något så skicka en rad till Webmaster så kan vi fixa det.

Nu kan ni föra protokoll digitalt med mobilen.

Gå in på se.mgolfapp.com

Idr Bingo

Postadress:
Göteborg BGK - Bangolf
Eva Johansson, Trädgårdsgärdet 184
42468 Angered

Besöksadress:
Strandängsledet 1A
41506 Göteborg

Kontakt:
Tel: +46736133688, +46733896543
E-post: gbg.bangolf@gmail.com

Om du vill kontrollera om någon dag är ledig för uthyrning – gå till:

Välj månad som ni är intresserad av och tryck på -knappen. Är aktuell dag ledig så ta och slå en signal, så bokar vi den!

I avgiften ovan ingår det att barnen får spela bangolf (då banan har öppet, 1 maj – 31 augusti).